Facebook Instagram Fidesz

2018. március 6.

Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek

Két, vadonatúj, négykerék-meghajtású Suzuki Vitara gépkocsit adományozott a kerületi rendőrkapitányságnak az önkormányzat.

 

Mint az átadáson Pokorni Zoltán polgármester kifejtette, a kerület rendszeresen támogatja a hegyvidéki rendőrséget: „Az idén 20 éves, Hegyvidék Közrendvédelmi Közalapítványon keresztül, nemcsak eszközökkel, hanem szolgálati lakások biztosításával, lakbér kiegészítéssel és jutalmazással is segítjük az itt dolgozó rendőröket.

 

Gulyás Gergely elmondta: országos szinten is folyamatosan javulnak a bűnügyi statisztikák. „Nyolc év alatt hétezerrel nőtt a rendőri állomány száma, márciusig 3000 határvadász áll szolgálatba, 2015 óta ötven százalékos illetményemelés történt. Jó úton járunk, ezt az irányt kell a jövőben is követni, hiszen a javuló munkakörülmények visszaköszönnek a rendőrség eredményességében” – foglalta össze a kormányzati intézkedések hatásait az országgyűlési képviselő, aki szerint a Hegyvidéki Önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatása, valamint a rendészet és a rendőrség együttműködése tovább erősít a kedvező folyamatokat.

Forrás: pokornizoltan.hu
© Minden jog fenntartva, 2023
Adatvédelmi tájékoztató