Facebook Instagram Fidesz

2019. május 16.

A Kútvölgyi úti szakrendelő átadása a Hegyvidéken

Fejlesztés a Szent János Kórház új szakrendelőjében

 

A megújuló Kútvölgyi úti tömbbe költözött a Szent János Kórház nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti és gasztroenterológiai szakrendelése, és még több járóbeteg rendelés is helyet fog kapni a tömbben. A fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatót Gulyás Gergely országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökség vezetője, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Pokorni Zoltán, Hegyvidék polgármestere és Takács Péter, az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatója.

Gulyás Gergely elmondta: „A szakrendelő felújítása kulcsfontosságú, ez egy fontos, jó irányba tett lépés a budapesti egészségügyi fejlesztések terén.” Továbbá úgy fogalmazott, hogy a fővárosban a Szent János Kórház is centrumkórházként fog működni.

Gulyás Gergely kiemelte, hogy a Szent János Kórház járóbeteg-rendelésen többen fordulnak meg, mint a fekvőbeteg-osztályokon. Július 1-től a Kútvölgyiben lévő ortopédiai, reumatológiai és fizioterápiás rendelők a János kórház égisze alatt fognak működni, ezzel sikerül olyan megoldást találni a Semmelweis Egyetemmel, amellyel mindenki elégedett lehet.

Forrás: hegyvidek.hu
© Minden jog fenntartva, 2023
Adatvédelmi tájékoztató